De Gezichten Achter MN Microdosing

De Gezichten Achter
MN Microdosing

Over wie we zijn, wat onze missie is en wat onze bedrijfsnaam inhoudt

Wie zijn we en wat is onze missie?

Stan Meuwese en Teun Meijer

Wij zijn Stan Meuwese (links) en Teun Meijer (rechts), oprichters van MN Microdosing. We zijn beiden zeer geïnteresseerd in psychologie en het functioneren van de hersenen. Na het doen van veel onderzoek en het houden van vele interessante gesprekken, is het idee geboren om MN Microdosing op te richten. Samen, en met de hulp van een geweldige leverancier, streven we ernaar om de best mogelijke microdoseringsproducten aan te bieden. In de hoop het stigma rond psychedelica, dat in de afgelopen 60 jaar is opgebouwd, los te maken en te verbreken.

Stan Meuwese en Teun Meijer

Waarvoor staat onze bedrijfsnaam?

Het eerste deel van onze bedrijfsnaam is een combinatie van twee mooie woorden. Het eerste woord; mycelium, kan worden gezien als het internet van de natuur. Het is een netwerk van schimmeldraden die de wortels van verschillende bomen en planten in een gebied met elkaar verbindt. Deze verbindingen gebruiken bomen en planten om te communiceren. Mycelium vormt het fundament voor schimmels en truffels om te groeien.

De psychoactieve stof psilocybine, die kan worden gevonden in specifieke soorten schimmels en truffels, is aangetoond neurogenese te induceren. Neurogenese, in het Engels Neurogenesis (tweede deel van onze naam), is het proces waarbij nieuwe zenuwlichaamcellen, de neuronen, worden geproduceerd door neurale stamcellen.

Vandaar dat we trots besloten hebben om onze onderneming Mycelium Neurogenesis Microdosing te noemen.

 

Volg ons op social media om op de hoogte Te Blijven!